Parvekeremontti nopeasti ja kustannustehokkaasti

Parvekeremontti voi aiheuttaa taloyhtiölle ja asukkaille monenlaista päänvaivaa. Remontti voi kestää kuukausia, ja parvekkeet voivat olla käyttökiellossa pitkään. Myös parvekeremontin kustannukset voivat nousta suuriksi.

Modustepin parveketorniratkaisut sopivat erinomaisesti parvekesaneerauskohteisiin, joissa vanhat parvekelinjastot puretaan pois ja tilalle tehdään kokonaan uudet parvekkeet. Uudisrakennuksiin tehtävät parvekkeet asennetaan kohteen muuten jo valmistuttua, joten parvekeasennukset eivät häiritse muita rakennustöitä.

Helpompi parvekeremontti parveketornilla

Parveketorni esivalmistetaan tehtaallamme niin pitkälle kuin mahdollista ja asennetaan paikan päällä kohteeseen. Parvekeremontista ei tällöin koidu pitkäaikaista asumishaittaa asukkaille, ja uudet parvekkeet saadaan pikaisesti käyttöön. Kustannustehokkuus muodostuu kokonaisuuden hallinnasta, jossa kaikki työvaiheet on optimoitu kokonaisuutta ajatellen.

Toiveena suuremmat parvekkeet?

Suunnittelemme parveketornit tilaustyönä. Valmiiden parvekkeiden ulkonäkö ja ominaisuudet määritetään asiakkaan toiveen ja kohteen mukaisesti. Parveketornin ansiosta uusien parvekkeiden kokoa pystytään kasvattamaan, mikäli rakennusoikeus ja tila sen suinkin sallivat.

Parveketornit on mahdollista valmistaa kahdella tai neljällä runkotolpalla. Toimitamme parveketornitilauksiin parvekkeiden ja katon teräsrungot, laatat ja vetotangot. Teräsosat toimitetaan kuumasinkittyinä, maalattuina tai sekä kuumasinkittyinä että maalattuina. Lisäksi toimitamme tarvittaessa myös parvekkeen lasikaiteet ja lasituksen kokonaistoimituksena. Vanhojen parvekelinjojen purkutöitä emme tee itse, vaan ne tulevat tilaajan kautta erikseen.

Kaikki rakenteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa vallitsevien rakennusmääräysten mukaisesti.

Suunnitteletko parvekeremonttia, vai etsitkö sopivaa kumppania toteuttamaan uudiskohteen parvekkeet?

Modustep Oy

Puusepäntie 1
54100 Joutseno